LoginVerificatie


Contact »

Contact

Frans Le Roux is gespecialiseerd in complexe en gedetailleerde prenten, maar tekent ook graag een eenvoudig cartoontje. Het belangrijkste is, dat u met deze tekenaar iemand in huis haalt die luistert, met u meedenkt en uw artikelen, rapporten en werktekeningen nauwkeurig bestudeert en waar nodig een eigen advies naast uw suggesties en voorstellen legt. Ook de teksten en gimmicks die nodig zijn voor een vrolijke communicatie kunt u rustig aan Le Roux overlaten, waarbij hij ook graag uit uw idee├źn plukt.

Tijdens het werkproces kijkt u over zijn schouder mee: de schetsen worden ter inzage opgestuurd en het commentaar wordt verwerkt. Meestal leidt dat slechts tot kleine wijzigingen, want Le Roux verwerkt altijd de belangrijkste hoofdthema's in de tekening, en zorgt er bovendien voor dat de ontvanger er met plezier naar kijkt!

Naast zijn reguliere werk ontwerpt Le Roux ook tentoonstellingen over stripgerelateerde onderwerpen en is co-auteur van een educatieve TV-serie met bijbehorend boek over strip- en cartoontekenen. Voor de stripserie "Arin" -met tekeningen van Roelof Wijtsma- schrijft en tekent Le Roux het scenario en de storyboards. Ook is hij betrokken bij de stichting "Het Nederlands Stripmuseum" waarvan hij een van de oprichters is. Voor zijn bijdrage aan de stripcultuur in Nederland mocht hij twee prijzen in ontvangst nemen: In 1996 kreeg hij -samen met zijn collega Jesse van Muylwijck- de Gouden Balloon van de Delftse Stripdagen uitgereikt; een jaar later nam hij -namens het Nederlands Stripmuseum- de Stripschapsprijs voor Bijzondere Verdiensten in ontvangst. In 2014 begon hij met zijn komische serie puzzelcartoons "Cities of the World" voor de puzzel- en spellenfabrikant Ravensburger. Tot nu toe zijn er in totaal 9 steden verschenen, waaronder Amsterdam,new York, Brussel, Wenen en Parijs.

U kunt bellen: 050-5713011 of 06-25117480, mailen via dit contactformulier of via: hallo@fleroux.nl

Fleroux Cartoons Fleroux Cartoons

Typ de letters en cijfers over om SPAM tegen te gaan:


* U heeft nog niet alle velden correct ingevuld!